Prikaži rezultate

prsluci

Naš asortiman prsluka sastoji se od različitih prsluka kako bi mogli optimalno raditi tijekom vašeg rada. Pogledajte ovdje našu široku paletu prsluka, od pruge do prsluka za spašavanje do prsluka za spašavanje prema EN ISO 12402 Personal Floating Equipment standardu. Naš asortiman prsluka također uključuje i lijepe prsluke.
Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
44 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
44 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2

prsluci

Naši prsluci su posebni kako bi olakšali uvjete tijekom vašeg rada. Naši cool prsluk vam pomaže da optimalno izvodite tijekom hladnih radnih uvjeta i održavate toplo i povećavate izdržljivost u hladnoći. Naši osobni propelenti prikladni su za određenu skupinu korisnika, pogledajte dolje kako to funkcionira. Osim toga, nudimo i razne prsluke s visokom vidljivošću.

Žuljevi za spašavanje

EN ISO 12402 standard sastoji se od četiri različita standarda. Standardi su za prsluve za spašavanje i pomagala za plovidbu, od kojih svaka opisuje vrstu prsluka za spašavanje koja je prikladna za određenu skupinu korisnika.

  • EN ISO 12402-5: 2006 ženske prsluke (razina 50)

Potopljivost nije veća od 50 Newton. Pogodan samo za dobre plivače koji se nalaze u zaštićenoj vodi. Nije sigurno s nesvjesticom. Prikladno za ljude iz 40 kg.

  • EN ISO 12402-4: 2006 prsluk za spašavanje (razina 100)

Potopljivost nije veća od 100 Newton. Prikladno za odrasle i djecu koji se mogu plivati, a koji se nalaze na unutarnjim vodama ili zaštićenoj vodi. Ovi kardigani su ograničeni sigurno bez svijesti, ovisno o odjeći koja se nosi.

  • EN ISO 12402-3: 2006 prsluk za spašavanje (razina 150)

Potopljivost nije veća od 150 Newton. Prikladno za plivače i neplivače. Ovaj prsluk je siguran u slučaju nesvijesti u svim okolnostima. Kada se nosi teška vodootporna odjeća, sigurno ograničava nesvjesticu.

  • EN ISO 12402-2: 2006 prsluk za spašavanje (razina 275)

Potopljivost nije veća od 275 Newton. Prikladno za plivače i neplivače na otvorenom moru iu ekstremno teškim vremenskim uvjetima. Ovaj prsluk je također pogodan za nositelje teške vodootporne odjeće i savršeno je sigurno bez svijesti u gotovo svim vremenskim uvjetima.

Prsluci za promet

Naš asortiman prsluka u prometu sadrži različite prsluke od v-vrata, u bojama žute i narančaste boje. I u veličinama S do 4XL. Imamo i dječji prometni prsluk. Za djecu od 3 do i uključujući 14 godina. Ovaj prsluk je u skladu s EN 1150 standardom: zaštitna odjeća s velikom vidljivošću za neprofesionalnu uporabu.