Prikaži rezultate

Džemperi i veste

Imamo širok raspon džempera i veste, koji su pogodni za različite vremenske uvjete, tako da možete nastaviti raditi udobno i toplo. Naši veste i veste ispunjavaju različite EN norme, a one su opisane s određenim proizvodom.
Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
281 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
281 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

veste

Džemper bi trebao udobno sjediti i nadasve vas ne ometati tijekom rada. Imamo različite vrste džempera u različitim modelima i bojama koje možete naručiti u korporativnom identitetu svoje tvrtke. Naši džemperi dostupni su u različitim modelima, poput džempera s okruglim vratom, polo ovratnikom ili patentnim zatvaračem. Ali i puloveri od flisa, polo džemperi, džemperi s kapuljačom i džemperi sa skiperom došli su na pravo mjesto. Naša paleta džempera sadrži džempere poznatih marki poput M-Wear, Blåkläder i Santino. Naši džemperi uglavnom su unisex, ali imamo i ženske modele.

Radni pleter

Materijal je najvažniji za radni džemper. Operativni pulover od pamuka doprinosi nošenju udobnosti i sprečava statički elektricitet. Poliester je opet izdržljiviji. Također smo napravili radne veste od kombinacije pamuka i poliestera i frotirne tkanine. Osim toga, imamo i različite radne veste s reflektirajućim materijalima, tako da ste viąe vidljivi, prema EN ISO 20471 standardu. I imamo veste koje ispunjavaju standarde IEC 61482-1-2 / EN ISO 11612 / EN 1149-5. Drugim riječima, imamo radne veste koje su otporne na vatru i štite vas od vrućine i plamena te prema zahtjevima radne odjeće s elektrostatskim svojstvima. IEC 61482 predstavlja zaštitu od toplinskih opasnosti električnog luka, prema BOX testu.

Tiskanje pulovera

Naši radni vješalci stoga su prikladni za sve aktivnosti, od redovnog rada do djelatnosti u kojima se radni džemperi moraju pridržavati određenih EN standarda. Bez obzira koji stil rada odaberete, možete jednostavno prilagoditi svoje dresove za posao korporativnom identitetu vaše tvrtke. Naš asortiman sadrži različite boje rada veste i možete imati svoje rad veste otišao s nama. Dovoljno je mjesto za slogan na našim radnim veste, ali logotip tvrtke ili tekst je također moguće. Kontaktirajte nas kako bismo ispisali radne veste.