Prikaži rezultate

Košulje

Pogledajte našu široku ponudu radnih majica. Od osnovnih košulja, radnih polo-a do fluorescentnih košulja. Naše košulje dostupne su s kratkim rukavima, dugim rukavima i kao radna košulja. Općenito je većina naših košulja prikladna za unisex, ali neke su košulje posebno za žene, muškarce, pa čak i djecu. Uz nas je moguće tiskati i košulje.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
563 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
563 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Košulje

U našem asortimanu košulja uvijek postoji odgovarajuća košulja za vašu tvrtku i aktivnosti. Moraju uvijek zadovoljavati zahtjeve, kao što je izgled, ali možda još važnije: udobnost. Košulje se nose tijekom radnog dana i stoga moraju biti udobne. Osim toga, oni također moraju biti visoke kvalitete i za izgled tvrtke, a ne svaka košulja je prikladna. Na primjer, nudimo različite vrste, kao što su košulje i košulje. Također imamo termalne košulje. Naši Viloft rubnici imaju veliku udobnost nošenja i osjećaju se ugodno na koži. Osim toga, ova košulja ne uzrokuje uznemirujući miris. Osim toga, ove košulje su prozračne i imaju vlagu regulirajuća svojstva.

Ispis na košulji

Osim toga, nudimo i mogućnost tiskanja majica. To se može učiniti s logotipom ili tekstom ili oboje. Na taj način vaše osoblje može još bolje promovirati tvrtku i jasno je od koje su tvrtke; na taj način možemo osigurati da košulje budu potpuno u skladu s korporativnim identitetom tvrtke. Na primjer, košulje i osoblje su reprezentativni, prepoznatljivi i nadahnjuju povjerenje kod kupca.

Radne košulje

Osim toga, naš asortiman uključuje radne košulje s kvalitetom usporavanja plamena koja se ne gubi pri pranju košulje. Naš asortiman uključuje i Sioenovu radnu košulju koja sadrži stalni antibakterijski učinak koji sprječava mirise. Osim toga, neke košulje za posao su inherentno retardantne i antistatične. Ispod svake radne košulje navodi se ispunjava li određene standarde i koje standarde. Kao standardni IEC 61340: zaštita elektroničkih komponenti od elektrostatskih pojava.

Radna košulja

Naše košulje su prikladne za nošenje kao gornja odjeća, ali naš asortiman uključuje i radne košulje koje su prikladne za košulje. Ili s vrlo toplim temperaturama kao gornja odjeća.