Prikaži rezultate

jakne

Širok raspon unisex, muški i ženski rad jakne. Ovisno o radu, radni sloj mora ispunjavati različite karakteristike, karakteristike i prije svega zahtjeve kako biste mogli nastaviti dobro funkcionirati u svim okolnostima i prije svega biti sigurni. Za ovo nudimo različite vrste radnih jakni, kao što je zimi ili za gradnju.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
834 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
834 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Radne jakne

Radne jakne trebaju vas zaštititi od vjetra i vremena. Naši profesionalni radni jakni imaju visoku udobnost nošenja i dostupni su u različitim modelima, bojama i veličinama. Općenito, sve naše radne jakne su unisex, uz nekoliko iznimaka koje su posebno za muškarce ili žene. Prilikom kupnje kaputa obratite pozornost na to treba li lako doći do vaših džepova, gdje su džepovi jakne i pod kojim vremenskim uvjetima / sezoni će se nositi radna jakna. Osim toga, treba obratiti pažnju na to da li radni sloj osigurava dovoljnu zaštitu protiv posla, na primjer, za neke radove, prašina može pružiti dovoljnu zaštitu ili je potreban laboratorijski kaput ili kapu za kuhanje.

Marke radne jakne

Naše radne jakne su različite marke kvalitete kao što je Helly Hansen, ove radne jakne su poznate za vas da rade suho, toplo i sigurno. Radne jakne iz Helly Hansena imaju tri niskog sustava, tako da jakna uvijek štiti vas i održava na temperaturi, također su vodootporni i prozračni. M-wear jakne poznate su po optimalnoj osobnoj zaštiti po pristupačnoj cijeni. M-trošni jakni kreću se od odjeća za kišu do rada prljavih radnih jakni; ukratko, oni nude prikladan premaz za različite radove i uvjete.

Radne jakne zimi

Zimi, radne jakne trebaju dati dovoljno topline, ali i zaštititi od zimskih padalina. Naši zimski radni jakni pružaju dovoljnu zaštitu u ekstremnim uvjetima i nude više zaštite od redovite zimske jakne. Naši zimski radni jakni su vodootporni i možete imati ispisane radne jakne s logotipom.

Izrada radne odjeće

Naši radni jakni također su pogodni za gradnju. Imamo vodootpornu, ali i reflektirajuću, otpornu na plamen i antistatičku radnu odjeću. Ako često koristite džepove vaših hlača za posao, korisno je imati kratku radnu jaknu, tako da možete jednostavno pristupiti svojim stvarima, a ne uvijek morati podići kaput.