Prikaži rezultate

hlače

Širok raspon radnih hlača za muškarce, žene i djecu. Imamo odgovarajuće hlače za sve radove; imamo traperice, hlače za posao, hlače s kolutima za noge ili hlače usporene plamenom. Ukratko, svi profesionalni radni hlače koji se okreću oko udobnosti i sigurnosti.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
630 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
630 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Radne hlače

Naš asortiman uključuje razne radne hlače, poput standardnih radnih hlača koje štite od prljavštine i boje. Za ljetne mjesece imamo kratke radne hlače, koje se razlikuju od kratkih hlača do reflektirajućih kratkih hlača i radnih hlača s različitim džepovima. Naš asortiman također uključuje radne hlače s vatrootpornim svojstvima i radne hlače koje ne propuštaju vodu, na primjer za rad na kiši.

Označite radne hlače

Radne hlače uglavnom su izrađene od poliestera, pamuka ili probana. Radne hlače od poliestera nose se brže i lako se čiste. Pamuk je poznat po udobnosti nošenja i dobro upija vlagu. Proban ima svojstvo da pamuk usporava plamen. Džepovi za koljena na radnim hlačama izrađeni su od čvrste tkanine: Cordura®. Isporučujemo razne radne hlače poznatih i pouzdanih marki, kao što su HAVEP, Majestic, Sioen i Wrangler.

Muške hlače

Ovisno o poslu, imamo radne hlače s 'normalnim' džepovima ili dodatnim džepovima. Oni nude dodatni prostor za pohranu alata kako bi se rad mogao brže nastaviti, a na primjer olovke i slično su nadohvat ruke. Džepovi za koljena u koje se mogu staviti jastučići za koljena su u skladu sa standardom EN 14404: 2004 + A1: 2010: Jastučići za koljena za rad u klečećem položaju. Ovaj se standard primjenjuje samo u kombinaciji s certificiranim koljena.

Radne hlače dame

Tražite li radne hlače za dame? Obične radne hlače uglavnom nisu toliko laskave i zato imamo i brojne radne hlače za žene. Kao žena možete raditi sigurno i udobno, s odgovarajućom zaštitom, ali s radnim hlačama posebno za dame. Asortiman radnih hlača za žene uključuje traperice i radne hlače s ojačanim džepovima Cordura®. Naš asortiman uključuje i dječje radne hlače.