Privremeno nudimo samo proizvode na mreži za koje možemo garantirati zalihe. Za ostale proizvode (zaštitu dišnih puteva, glave i očiju i lica) obratite se na per e-mail ili telefonom. 

Povratak

Povratak pošiljaka:

Isporučen je krivi proizvod?

PBMonline.be sastavlja vašu narudžbu s najvećom mogućom pažnjom. Ako unatoč tome primite proizvod drugačiji od onoga koji ste naručili, možete nam ovaj proizvod vratiti. Troškove poštarine za ovo plaćamo mi.
Ne naplatu troškova dostave za slanje proizvoda koji ste naručili.
Žaliti se u roku od 7 dana nakon isporuke.

Naručite pogrešan proizvod?

Može se dogoditi da ste s nama slučajno naručili pogrešan proizvod. Iako nismo zakonski obvezni za poslovne narudžbe, proizvod nam možete vratiti ako je proizvod neoštećen i nalazi se u izvornoj (neotvorenoj) ambalaži. U tom slučaju vratit ćemo kupovnu cijenu proizvoda na vaš bankovni račun. Izračunavaju se svi diplomirani popusti. Ne vraćate troškove dostave koje ste sami naplatili i troškove dostave koje ste nam platili. Ako se radi o određenoj stavci narudžbe (koju smo spomenuli prilikom potvrđivanja narudžbe), ne možemo vratiti robu.

Pritužite u roku od 7 dana nakon isporuke i samo uz originalni račun za kupnju.

Izvješće se vraća 

Prije nego što vratite proizvode, morate ih registrirati na PBMonline.be za povratak. To se može učiniti telefonom ili e-poštom. Možete poslati e-poštu na [e-pošta zaštićena]

Adresa za povratak 

Možete poslati povratak u naš ured u Olen, Lammerdries East 31, CBT-Trans.