Privremeno nudimo samo proizvode na mreži za koje možemo garantirati zalihe. Za ostale proizvode (zaštitu dišnih puteva, glave i očiju i lica) obratite se na per e-mail ili telefonom. 

Služba za korisnike: Naručite online naručivanje

Naručivanje s PBMonline.be je jednostavno. Ispod možete pročitati kako točno funkcionira.

Odaberite željene proizvode, veličinu, boju i broj po vašem izboru. Proizvod se pojavljuje u gornjem desnom kutu košarice za kupnju. Možete nastaviti kupovati ili platiti izravno.


Moja košarica

Košarica prikazuje pregled vaše narudžbe. I dalje možete ukloniti proizvode ili promijeniti broj. Ako ste zadovoljni sadržajem, kliknite na 'Naručiti'.


Korak 1: Moji podaci

Na ovom zaslonu možete unijeti svoje osobne podatke i adresu za dostavu. Unos telefonskog broja nije obavezno.

Nakon prve narudžbe, ti se podaci nalaze u sustavu. Nemojte zaboraviti navesti adresu za dostavu ako to nije isto kao i adresa za naplatu.


Korak 2: Platite

Plaćanje unaprijed
Ako odlučite platiti unaprijed, dobivate 1,5% popust. To možete naznačiti prilikom naplate. Popust se odmah oduzima.
Od trenutka kada primimo uplatu, naručeni proizvodi naručuju se i isporučuju isti dan. 

Trajanje plaćanja  
Naš je standardni rok plaćanja 30 dana nakon datuma fakture. 
Ostali uvjeti plaćanja moraju biti dogovoreni i mogu utjecati na cijenu. Prilikom prekoračenja roka za plaćanje prvo ćemo vas tražiti da platite neplaćene račune prije nego što naručite novu narudžbu.

Troškovi dostave Belgija
PBMonline.be koristi najnižu cijenu za sve proizvode. Ipak, pokušavamo vas besplatno isporučiti. U interesu okoliša ponekad možemo odlučiti da se isporuka isporučuje nekoliko dana kasnije. To je naravno u uzajamnom savjetovanju i tek nakon vašeg odobrenja.  

Za narudžbe iz Nizozemske vrijedi isto kao i za narudžbe iz Belgije. 


Korak 3: Potvrda

Odmah ćete dobiti potvrdu svoje narudžbe na zaslonu i e-poštom.
Imate li kakvih pitanja? Poziv (+ 32) (0) 473-55 98 47. Dostupni smo radnim danima od 9-17: 00 sati. Rado ćemo vam pomoći s vašom narudžbom ili pitanjima!