Bijeli pamuk

Bijele pamučne krpe idealne su za završnu završnu obradu parketa, drveta ili drugih materijala gdje krpe ne mogu ostaviti tragove ili prljavštinu. Pamuk upija ostatke ljepila i možete vidjeti je li krpa prljava ili ne.

Naše bijele pamučne krpe za čišćenje dostupne su u 10 kilogramima ili 25 kilogramima.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
1 proizvod (i)
1 proizvod (i)

Bijele pamučne krpe

Najveća prednost bijelih pamučnih krpa je što ne daju boju i lako možete provjeriti je li površina koju treba očistiti čista. Bijele pamučne krpe često se koriste s higijenskog gledišta. Kada radite s otapalima, preporučujemo upotrebu bijelih pamučnih krpa jer one neće proliti boju koju bi otapalo moglo osloboditi. Još jedna prednost bijelih pamučnih krpa je što se mogu koristiti nekoliko puta, tako da ste i svjesni okoliša.

Bijeli pamuk

Bijele pamučne krpe također su pogodne za apsorpciju masti i vlage, što ih čini prikladnim za radionice kao što su garaže, fine metal, elektronika i još mnogo toga. Bijele pamučne krpe također su izuzetno pogodne za transport. Pamuk je jaka tvar. Naši bijeli pamučni krpe za čišćenje se pakiraju u kutiju za raspršivanje ili u vrećicu. Dostupno u 10 ili 25 kilogramu. Budući da su bijele pamučne krpe u kutiji, neiskorištene krpe ostaju čiste.

Bijele krpe za poliranje pamuka

Bijele pamučne krpe za čišćenje izrađene su od odjeće koja se više ne može nositi i mogu se koristiti za standardne ili fine radove čišćenja i poliranja. Razmislite o opranom i recikliranom tekstilu, poput pamučnih košulja. Bijele pamučne krpe dobre su za poliranje glatkih površina poput automobila ili čišćenje finih mehaničara. Ali bijele pamučne krpe također su savršene za završnu obradu drveta ili drugih materijala gdje ne smiju ostati tragovi ili prljavština. Pamuk dobro upija ostatke ljepila.