Prikaži rezultate

Lagani pamuk

Svijetle boje rabe pomažu da rade čisto, idealne za primjerice za automobile, trgovine, montažne tvrtke, spajalice, itd. To je savršena alternativa za čišćenje papira.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
1 proizvod (i)
1 proizvod (i)

Svjetle pamučne krpe za poliranje pamuka

Pamučne krpe za čišćenje svijetle boje izrađene su od odjeće koja se više ne može nositi, poput opranih i recikliranih polo-a. Ali i tanke majice i odijela za trčanje. Budući da se od toga mogu napraviti pamučne krpe za čišćenje svijetle boje, mekane su i dobro upijaju ulje i vodu. Zbog toga su pamučne krpe svijetle boje dobre za upotrebu u industriji, ali i za farbanje, montažne i tiskarske tvrtke. Uz to su naravno bez gumba, patentnih zatvarača i slično, tako da neće ostaviti ogrebotine.

Lagano obojene krpe za poliranje

U ovoj kategoriji naći ćete svijetle pamučne krpe, koje se nazivaju i lagano obojene krpe za poliranje. Ovdje su krpe razvrstane po boji i svjetlije boje su zastupljene u ovoj kategoriji. Svjetleće krpe za poliranje poznate su po svojoj sposobnosti apsorbiranja puno tekućine. Jelo obojene krpe za čišćenje dostupne su u kutijama od 10 kila i vrećama od 10 kilo ili 25 kila. Lagano obojene krpe za poliranje su svijetle boje i ne daju se i dobro su prikladne za grubu prljavštinu.