Tamni pamuk

Krpe od poliranog tamnog pamuka upijaju jednako dobro kao i krpe za čišćenje svijetle boje. Kad je krpa prljava, to ne vidite, to može biti nedostatak. Ove krpe za čišćenje znatno su jeftinije. To je zato što je u optjecaju jednostavno više tamne odjeće od pastelnih boja.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
1 proizvod (i)
1 proizvod (i)

Šarene krpe za poliranje

Šarene krpe za poliranje imaju istu apsorpciju kao bijele ili lagane krpe za poliranje. Općenito, šarene krpe za poliranje često se koriste za teška i jako zagađena rad. Šarene krpe za poliranje idealne su za kad boja nije bitna i tkanine postaju vrlo prljave kada očistite radno okruženje, kao što su sobe i strojevi. Oni su također ekonomski odgovorni jer se mogu isprati i ponovno koristiti više puta.

Krpe od poliranog tamnog pamuka

S tamnim pamučnim krpama za poliranje, manje je jasno da vidite što ste uklonili iz prljavštine tijekom četkanja / brisanja. Kod rada s otapalima preporuča se upotrebljavati bijele krpe za poliranje, jer krpe od tamnih pamuka mogu imati sintetičke tkanine i ispise za boju. Zbog kemijskog djelovanja otapala krpe, boja se može osloboditi. Najveća prednost tamnih pamuka je da imaju crnu kvalitetu i mogu se dobro koristiti za teže čišćenje. Oni su također ponovno iskoristivi.