Prikaži rezultate

frotir

Terry apsorbira više vlage od običnih krpe za poliranje pamuka. Ove krpe se koriste za suhe površine. Kondenzat se može ukloniti s njim, ali također i ulje ili druge tvari. Bijela kvaliteta jamči da vidite gdje su krpe prljave. S obojenim frotirom vidite ovo manje dobro.

Krpe za poliranje od terijaste krpe su meke i pogodne za poliranje, ali također mogu dobro apsorbirati tvari.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?

Nijedan proizvod ne odgovara odabiru.

Krpe od tkanine

Krpe za poliranje izrađene od frotira izrađene su od starog i ispranog frotirnog tekstila. Idealno za radna mjesta s teškim onečišćenjem, jer imaju veliku čvrstoću rastezljivosti i veliku upijanje. Krpe za poliranje od terijaste krpe također imaju čvrstu kvalitetu i tim svojstvima mogu očistiti najtežu prljavštinu. Mogu dobro apsorbirati tekućine i očistiti fini mehanički rad.

Lakiranje krpice od terijera

Krpice od frotirne tkanine se mogu ponovno upotrijebiti i dostupne su u bijeloj boji. S bijelom krpom za čišćenje, bolje je vidjeti da apsorbiraju prljavštinu i kada su prljavi za upotrebu. No boje krpene froze ne rade bolje zbog boje. Boja frotir je mnogo više i dostupna za izradu krpe ovdje nego bijele. Frotirne tkanine stoga su boje i ne odustaju.

Bijele krpe za poliranje

Osim što upijaju tvari i tekućine, bijele krpe od krpe mogu biti korisne i za otkrivanje curenja ulja. Oni se lako mogu staviti ispod stroja i tada ćete vidjeti hoće li kapi ulja završiti na frotirnoj krpi. Pogodno za različite radionice različitih vrsta industrije i može se koristiti za različite poslove čišćenja.