Prikaži rezultate

Krpe za čišćenje

Krpe za poliranje dostupne su u različitim materijalima. Pamučne krpe apsorbiraju ulje i vodu, poliester ne. S tamnim krpama ne vidite da su već prljave. To su idealni za održavanje ili za čišćenje ulja. Svijetle boje rabe pomažu da rade čisto, idealno primjerice za tjelesne trgovine, tvrtke za montažu, stolarije itd.

Bijeli tanki pamuk idealan je za parkete i druge namjene za savršenu završnu obradu. Niste sigurni koja vrsta čišćenja najbolje odgovara Vašoj prijavi? Rado ćemo vam dati savjete.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
3 proizvod (i)
3 proizvod (i)

Krpe za čišćenje

Krpe za poliranje iz našeg asortimana izrađene su od pamuka, poliestera i frotirne tkanine. Ovisno o čišćenju, može se odabrati željena tkanina i boja. S našim krznenjima možete apsorbirati određene tvari, ali ponekad krpa za čišćenje nije dovoljno za to. Zato naš asortiman sadrži i nekoliko upijajuća, Krpe za čišćenje su dobra alternativa za čišćenje papira. Ako radite s otapalima, preporučujemo upotrebu bijelih krpe za poliranje jer ne mogu odustati od boje.

Krpe za čišćenje

Brisači izrađeni od frotira apsorbiraju veću vlagu od pamučnih krpica. Prednost bijelih krpica za čišćenje je da možete bolje vidjeti kada je tkanina za poliranje prljava i da ste spremni za čistu ili novu krpu za čišćenje. Tamni brisači apsorbiraju jednako kao i svjetlosni ili bijeli brisači. Oni su samo jeftiniji jer u krvi ima više tamne odjeće. Bijele pamučne tkanine su idealne za završnu obradu parketa ili drugih materijala u kojima se ne mogu ostavljati tragovi ili prljavština. Pamuk upija prljavštinu ili ljepilo.

Brisanje krpe

Tkanina za čišćenje može se koristiti nekoliko puta tijekom rada. Naše krpe za čišćenje su izuzetno pogodne za poliranje nečega ili, primjerice, čišćenje zračnih kanala u radnom okruženju kao što je bolnica. Deblji brisljivi krpe prikladni su za uklanjanje masti i ulja. Krpe za čišćenje dostupne su u vrećama i kutijama. Kutije su jednostavne za upotrebu i imaju otvor koji olakšava hvatanje krpe za čišćenje.