Privremeno nudimo samo proizvode na mreži za koje možemo garantirati zalihe. Za ostale proizvode (zaštitu dišnih puteva, glave i očiju i lica) obratite se na per e-mail ili telefonom. 

OCI vezu

Više pregledajte narudžbenice i pojednostavite postupak? Zatim upotrijebite našu OCI vezu. To vam omogućuje da pogledate i naručite svoju online ponudu putem vlastitog ERP sustava, a narudžba će biti postavljena u vaš vlastiti sustav nabave.

Operacija OCI veza

OCI veza tehnička je veza s vašim sustavom kupnje. Putem ove veze možete jednostavno pretraživati ​​i naručiti proizvode, uz odgovarajuće cijene i sve potrebne informacije. Čim je vaša narudžba gotova i nalazi se u košarici za kupnju, narudžba se ne šalje izravno nama, već dolazi u vaš ERP sustav radi provjere. Nakon odobrenja, nalog će nam biti vraćen i mi ćemo ga obraditi.

Prednosti OCI veze

Veza osigurava da više nećete morati ručno unositi podatke o članku i da ćete uvijek imati informacije o dostupnosti naše OZO. Također ćete dobiti uvid u našu opsežnu bazu podataka članaka i uvijek ćete vidjeti trenutne cijene. Naši se sporazumi o cijenama uzimaju u obzir i cijene su uvijek ažurne. Našom OCI vezom kupnja je automatizirana i to štedi puno vremena. Uz to, OCI veza također nudi mogućnost primanja i obrade digitalnih pakiranja i računa.

Učinkovitiji postupak naručivanja

Ovakvim radom stvara se učinkovitiji postupak naručivanja. Ako se kod nas redovito naručuje zaštitna oprema, to može potrajati puno vremena ako zatražite ponudu i zatim je stavite u svoj sustav. Naručivanje putem interneta vrlo je jednostavno uz OCI vezu. Možete lako odabrati OZO na našoj web stranici, narudžba će se staviti u vaš sustav nabave i nakon vašeg odobrenja vratit će nam se. Poveznica također nudi mogućnost izrade popisa narudžbi s omiljenim proizvodima koje možete naručiti u jednom potezu.

Želite li i na jednostavan način kupiti narudžbu putem naše web stranice? Kontaktirajte nas pozivom 0473 - 55 98 47 ili pošaljite poruku e-pošte [e-pošta zaštićena].