Privremeno nudimo samo proizvode na mreži za koje možemo garantirati zalihe. Za ostale proizvode (zaštitu dišnih puteva, glave i očiju i lica) obratite se na per e-mail ili telefonom. 

o nama

Naša misija:

Neka što više ljudi koristi pravu OZO za pravu primjenu. Poboljšati kvalitetu rada u sigurnom radnom okruženju uz poštivanje okoliša, pojedinca i društva.

O nama:

PBMonline.be je sve na jednom mjestu za male i srednje tvrtke, udruge i lokalne vlasti. Prodajemo samo B2B. PBMonline.be je internetska tvrtka u kombinaciji s osobnim kontaktom s vama, našim kupcem. Web stranica će vam pomoći da napravite pravi izbor, ali nakon što naručite, ako to cijenite, rado ćemo vas posjetiti i dalje voditi kroz kupnju vaše OZO.

rasteretiti 

PBMonline.be želi vas rasteretiti što je više moguće. To radimo po principu "požuri čekati". Požurite jer web stranica u kombinaciji s našom uslugom osigurava brzo dobivanje željenih podataka. Pričekajte jer čekamo vašu odluku. U praksi to znači: ako naručite, PBMonline.be čini sve ostalo i proaktivno vas informira o svojoj narudžbi.