Prikaži rezultate

Vrpce i abrazivni materijali

Naš asortiman sadrži razne resurse koji vam mogu pomoći u radu kao što su slikanje i brušenje. Naše trake i abrazivni materijali olakšavaju ovaj rad i optimiziraju ga. Vrpca se dobro koristi za prekrivanje dijelova za slikanje i može vam pomoći u lijepom i uglađenom rezultatu. Abrazivni materijal osigurava da je podloga dobro pripremljena tako da se može tretirati.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
4 proizvod (i)
4 proizvod (i)

Trake

Naš asortiman sadrži razne trake za, na primjer, maskiranje zidova, okvira i stropova za slikanje. Na primjer, imamo razne Scotch maskirne trake od 3M, ovo je kvalitetna traka za univerzalnu primjenu. Trake imaju optimalnu snagu ljepila i mogu se ukloniti bez ostavljanja ostataka ljepila. I možete slikati savršene ravne linije. Naš asortiman traka također uključuje kanalnu i reflektivnu vrpcu.

Abrazivni materijali

Prije nego što počnete slikati, često je važno prvo dobro obraditi površinu tako da se ona dobro uhvati. Često postignete najbolji finiš kada je površina prva brušena. Za to nudimo razne abrazivne materijale. Pomoću naših abrazivnih materijala možete ukloniti stare slojeve boje ili, na primjer, ponovno izvršiti popravak zidova. Imamo razne abrazivne materijale za brušenje drveta, metala, plastike, stakloplastike i drugih materijala. Imamo ručne pločice, ali i brusne valjke i brusne diskove.

Paleta abrazivnih materijala uključuje sljedeće vrste proizvoda:

  • diskovi
  • Jastučići za ruke
  • Uloge
  • gume

Imate mogućnost izbora različitih veličina, zrna i zrna. S radošću ćemo vam savjetovati pri odabiru odgovarajućeg materijala za vaš određeni stroj i / ili primjenu. Uzmi ovo kontakt s nama.

Struktura abrazivnog materijala

Abrazivni materijali sastavljeni su od slojeva. Tehnička svojstva abrazivnog materijala određuju se genijalnim sastavljanjem različitih slojeva, a zajedno to rezultira kvalitativnim abrazivnim materijalom. U prosjeku, abrazivni materijal sastoji se od 4 do 5 slojeva, pri čemu je donji sloj potporni. Nosač određuje fleksibilnost i čvrstoću materijala. Zatim se dodaju vezivanje ljepila i abrazivno zrno. Da biste to trajno učvrstili, dodaje se ljepljivi sloj i može se dodati gornji premaz kako bi se uklonila prašina i osiguralo da abrazivni materijal ne postane pretjerano vruć.