Prikaži rezultate

Ručnici od papira

Pogledajte naše preklopne ručnike u nastavku. Naš asortiman uključuje pamučne ručnike od prstena i papirnate sklopive ručnike Z i CZ. C-presavijeni ručnici slažu se lagano jedan na drugi tako da preklopni ručnik izlazi iz dozatora pri svakoj kupnji. Z-preklopni ručnici su presavijeni, što osigurava da je sljedeća plahta uvijek spremna za upotrebu prilikom uklanjanja preklopnog ručnika. To je higijenski jer imate kontakt samo s kožom koju koristite.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
4 proizvod (i)
4 proizvod (i)

Ručnici od papira

Ručnici se mogu koristiti u više svrhe. Na primjer, radno mjesto može biti uklonjeno ručnikom, prolivena tekućina može se očistiti, ali ruke se također mogu očistiti ili sušiti na ručniku. Posjetitelji i zaposlenici na radnom mjestu trebali bi uvijek moći osušiti ruke. To također smanjuje rizik od bolesti, infekcija i produktivnosti. Postoji nešto za reći za pamučne ručnike i papirnate ručnike. Pamučni ručnici ne ostavljaju nikakav otpad, ali moraju se redovito prati. Ovisno o broju ljudi koji ga koriste. S ručnicima za presavijanje papira, većina je dizajnirana tako da samo dodirate tkaninu koju koristite.

Sklopivi ručnik

S našim sklopivim ručnicima možete se držati da je ručnik slojevitije, mekši se osjeća i što je jači. Ako je ručnik veći, istodobno se koriste manje ručnika za presavijanje. Pod svakim se ručnikom opisuje, ako je primjenjivo, koji raspršivač za koji je najprikladniji, tako da možete lako kupiti odgovarajuće preklopne ručnike za pravilnu posudu. Sklopivi ručnici lako se koriste kao krpe za čišćenje, rupčići, salvete, ili da skinete ruke ili ih osušite.

2-sloj celuloze

Također imamo papirnate ručnike od celuloze s 2 slojem. To znači da su izrađeni ručnici 100% nove celuloze. Dva sloja su zalijepljena zajedno, što povećava mokru čvrstoću papira.