Prikaži rezultate

Prva pomoć - CEDERROTH

Nažalost, uz svu osobnu zaštitnu opremu i sigurnosne mjere, uvijek postoji mogućnost nesreće. Do nesreće u kojoj je nužna prva pomoć za nesreće (prva pomoć) uvijek se može dogoditi. Prema Zakonu o radnim uvjetima, tvrtka je dužna poduzeti mjere u području hitnih službi društva, a prva pomoć je dio toga. Razmislite o zakrpama, zavojima i oči / lice tuševi.

Opširnije

Što vam mogu pomoći?

Otkrijte sve cijene odmah i iskoristite prednost.

Nema računa?
27 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2
27 proizvod (i)
stranica:
  1. 1
  2. 2

Prva pomoć

Nitko ne želi ostati prazan u nesreći. Odgovarajućim sredstvima i pravim znanjem može se brzo djelovati na radnom katu i netko mu može pomoći. Vrijeme je skupo u nesrećama, au nekim slučajevima svaki drugi broj, pa je važno imati pravo prve pomoći u tvrtki. Proizvodi u ovoj kategoriji su neophodni u svakoj tvrtki, na primjer osnovne predmete kao što su zakrpe do oka / lica tuševi. Sve za sigurnost.

Prva pomoć

Prve pomoći mogu biti potrebne za iznenadni poremećaj u zdravstvenoj situaciji kao rezultat nesreće, bolesti, prijetećih utapanja, ali i izloženosti štetnim utjecajima. Potrebno je neko vrijeme prije nego što hitna pomoć bude prisutna u slučaju nesreće, a više se oštećenja mogu pojaviti tijekom vremena. Stoga je važno da se odmah poduzmu mjere u prvih nekoliko sekundi i da se prva pomoć pružaju na licu mjesta što je prije moguće.

BHV kovčeg

Drugi naziv za prvu pomoć / kovčeg je BHV kovčeg. Ovo je obavezno za tvrtke. Ovaj je slučaj podijeljen na module tako da se potrebni materijal može brzo pronaći. BHV kofer koristi osobe koje su obavile prvu pomoć ili BHV tečaj. Imamo drugačije za prvu pomoć kutije za oblačenjekao što su kamioni ili BHV. Ovaj kovčeg je zapečaćen kako bi svi na radionici znali da ništa u ovom slučaju ne nedostaje. Mudro je provjeriti kofer svake godine za rok trajanja proizvoda, ali to nije obvezno. Većina obuće imaju rok trajanja od oko 4 godina.